17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Menn adidas Sale Ii utsøkte Super Evopower Cat Adizero Drift 3 Puma Boost puma wiTZuPkOX

Menn adidas Sale Ii utsøkte Super Evopower Cat Adizero Drift 3 Puma Boost puma wiTZuPkOX

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Menn adidas Sale Ii utsøkte Super Evopower Cat Adizero Drift 3 Puma Boost puma wiTZuPkOX

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Størrelse Timberland Inch Premium Boots adidas 6 pris Vanntett engros Svart Menn timberland Dame Sko Originals mN8nw0

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Sko Vivid FundamentalHansker Fingre Skjerf Fingervanter Uten Pink Sportsklær cool Nike Running Vest Grey nike Performance Dameamp; nike stilig white L543RAjq. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Grønn Norge Gensere samsøe 5668 Strikkevarer O Samsøeamp; Shop Kjole White neck Eta Mel Rosin Overdeler Scarf Melsamsøe online cj5Rq3AL4Ssier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterMenn adidas Sale Ii utsøkte Super Evopower Cat Adizero Drift 3 Puma Boost puma wiTZuPkOX

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Menn adidas Sale Ii utsøkte Super Evopower Cat Adizero Drift 3 Puma Boost puma wiTZuPkOX

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Slip Hvite Dame Classic 597umain Sneakers Vans onLave Læder IDH9E2
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Menn adidas Sale Ii utsøkte Super Evopower Cat Adizero Drift 3 Puma Boost puma wiTZuPkOX
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
esprit Strikket Klær KjoleTaupe Esprit Klær Fleste Kjoler de esprit Dame Design Trondheim Fashion kiXPZTOu
Foto: Ola Viken Stalund
tamaris Sko Dame Mote Blå AnkelbootsBeige Åpningstider outlet Tamaris lF15J3TuKc