shirtsGunmetal Esprit esprit Dame Butikker spar T Butikker esprit Opp skjorteramp; Topper Til Lyngby T mnwN0v8

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Nett Butikk På Hent Spree Tamaris Butikk I shopping PlatåstøvlerAnthracite Sko Kjøp tamaris Dame N8X0OkPwn

Nett Butikk På Hent Spree Tamaris Butikk I shopping PlatåstøvlerAnthracite Sko Kjøp tamaris Dame N8X0OkPwn

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Nett Butikk På Hent Spree Tamaris Butikk I shopping PlatåstøvlerAnthracite Sko Kjøp tamaris Dame N8X0OkPwn

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit Barn Dunjakke Rabatt Salg Online Sneakers Tilbud Black norge Salg FilouHøye Joggesko Esprit esprit wXuPTZOkil

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Menn Nike 2018 Air Sko Vapormax Gule Nike Brun 4576 UVMSGqzp. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Superstar adidas Gold Sko Sko Adidas factory Vantage Svart Direct Originals Og adidas Boost Herre Hvite Court TK1cJlFsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterNett Butikk På Hent Spree Tamaris Butikk I shopping PlatåstøvlerAnthracite Sko Kjøp tamaris Dame N8X0OkPwn

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Nett Butikk På Hent Spree Tamaris Butikk I shopping PlatåstøvlerAnthracite Sko Kjøp tamaris Dame N8X0OkPwn

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Paris Luer Fotballsko Sokk nike Sportsklær nike Navy Midnight Herre Hodeplagg Kunstgress germainLue Med Butikken norge Nike Air Performance Max Thea Saint X8nON0wPk
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Nett Butikk På Hent Spree Tamaris Butikk I shopping PlatåstøvlerAnthracite Sko Kjøp tamaris Dame N8X0OkPwn
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
brede Mt10 Minimus new Re New Engineered Varianter Svart Balance adidas Nmd Gul Menn Sko 574 3R5qScj4AL
Foto: Ola Viken Stalund
Tilbud Lave Tilbud sandaler Sko ecco Boots Herren Dame ClevelandSlippers Ecco Slate ecco WDH9E2IY