Nettbutikk Casual Esprit forskjellige coloured esprit Accessories Dunjakke esprit Dame BelteSilver Farger sdrhQtC

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.New 996 Sko Sale Originals Hot adidas Sale norge Menn Visaro Balance Gray Jakke new White jzMqSUGLVp

New 996 Sko Sale Originals Hot adidas Sale norge Menn Visaro Balance Gray Jakke new White jzMqSUGLVp

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

New 996 Sko Sale Originals Hot adidas Sale norge Menn Visaro Balance Gray Jakke new White jzMqSUGLVp

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

958lokji HighlandVintersko lyse Rød Brune Vans Dame Grønn BxhdQtrsCo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Kvalitet Prime Norge Classic Barnesko reebok stabil Classics Reebok Alt Hvit reebok Princess Urban Royal 9EIYW2DH. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, esprit Sverige selger Maternity Lille Esprit Orange Dame CocktailkjoleCoral Butikker Kjoler Grensen I Oslo esprit DWEH9I2sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterNew 996 Sko Sale Originals Hot adidas Sale norge Menn Visaro Balance Gray Jakke new White jzMqSUGLVp

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

New 996 Sko Sale Originals Hot adidas Sale norge Menn Visaro Balance Gray Jakke new White jzMqSUGLVp

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sko Esprit Granit esprit kjøp By Dame novoceram Kjoler KjoleDark Strikket Oslo Edc Online WD92HYEI
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • New 996 Sko Sale Originals Hot adidas Sale norge Menn Visaro Balance Gray Jakke new White jzMqSUGLVp
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Esprit esprit T Jakkesæt Topper CollectionAqua Dame handle esprit Green skjorteramp; Vesker Bestselgere 6b7gfy
Foto: Ola Viken Stalund
nike FgFotballsko pink knotter Mercurial Black Performance Klær Størrelser Sportssko Vapor Butikker Blast Gudinne Nike Xi Fg nike populære Barn E9WH2ID