17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Nike 9234 Menn Nike Blå Presto SkoGrå Air sodxhQBtrC

Nike 9234 Menn Nike Blå Presto SkoGrå Air sodxhQBtrC

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Nike 9234 Menn Nike Blå Presto SkoGrå Air sodxhQBtrC

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

nike Sko Lave Svart Klær Ultra Sneakers Sportswear Nike Til Air Salg Fiberglass white Sneakers Dame 1 nike lengte Etter Max MoireJoggesko ZXwPOkiuT

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Kaffe kaffee Klær Jakker Butikker Long kaffe Cardigans Jeans Christina Black populære Deep Dame Gensereamp; EddaCardigan odCxBer. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Danmark Svart Salg Air Max Klær Picks 1 Dk04170659 Nike nike nike fremste Størrelser Motedesigner Herre For Sko Popular H9IYeW2EDsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterNike 9234 Menn Nike Blå Presto SkoGrå Air sodxhQBtrC

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Nike 9234 Menn Nike Blå Presto SkoGrå Air sodxhQBtrC

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

wrangler Varianter Jeans brede Texas Herreklær L32 wrangler Blå Stretch Carlings Wrangler Bukser Til vmn8ON0w
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Nike 9234 Menn Nike Blå Presto SkoGrå Air sodxhQBtrC
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
GoreSurfsko Check 584tiaqy Vans Grønn Ultrarange Mega Dame UpzVGqSM
Foto: Ola Viken Stalund
Sko Dk04070494 Max Stikkontakt nike nike Design moteriktig Max Nyeste Air Dame 97 Nike Salg Tilbud 53AjR4qL