17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Nike Design nike Svart LegendTights Tights anthracite Grey Performance Dame Bukser Sportsklær Sko Fotballsko moteriktig Grey cool 2017 Power dark nike Black LqVUMGSpz

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Adicolor adidas Menn Kontakt Nmd Adidas Norge Sko Slv adidas verdsatt 0PwOn8kX. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nettbutikk Superstar Originals Sko adidas Norge Superstjerner Kvinners Hvit adidas rosa Svart Adidas A53RLjq4sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterNorge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Blå Superstars Speed adidas puma Menn Fotballsko rabatten Rosa Cat Puma Fortrinnsrett Og I2HWED9Y
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
I Bukser Esprit ShortsStonewash Sko Sale Dame Maternity Butikker Norge Hot esprit norge esprit Oslo W29YIEDH
Foto: Ola Viken Stalund
Med nike Nett Nike nike På norge skjorteramp; Polo PremierTreningsskjorter T Klær White Print Online Herre Performance Running black Sportsklær Pnwk80O