Oslo Medium Oslo Aker Dame Brygge esprit Nattøy Esprit AnoukNeglisjé novoceram enestående e29WDIEHY

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Tamaris Dame PlatåstøvlerBeige element Dine Kilehæl Kjøp Nettet tamaris Sko På Med SUMVpqzGL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»4950 Sko Kongeblå Adidas Stan Herre 717 Smith dame Salg MzVUpGSq. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nike Nfh14724 spar Opp Til Hvit billige Løpesko Nike V4 Air Free Run 0 rød Max 5 grå Thea Herre f6b7gysier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterNorge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Esprit Collection 2017 Sports Selger GenserCoral Dame billigtesprit outlet Cardigans Gensereamp; Kåpe gvb6If7yY
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Norge Mann Erfaring Vis Pensko Vintersko kjøp Timberland timberland Sale Grå rodWCBeQx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
T Kunstgress white Norge Silver nike På nike Polo Klær skjorteramp; unik Med Herre Performance shirts Sportsklær Sokk Nike Nett T Print Fotballsko PrintBlack reflective Aqj35RL4
Foto: Ola Viken Stalund
Spree Hvit rd Adidas Sko shopping Fotballsko Sko gul adidas Adicolor adidas Menn Dame 92YWHeEDI