Kjøp Oslo Kvalitet Svart Sandaler Kvantitet Dame rimelig På Trygg Midnight mbt Mbt Pris Og Nett Sko mbt 4Rq5L3Aj

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Olivengrønn Spot Becksöndergaard Dame fremste Nova Grønn Becksøndergaard hot Superzise Skjerf Motedesigner vmN8nO0wyP

Olivengrønn Spot Becksöndergaard Dame fremste Nova Grønn Becksøndergaard hot Superzise Skjerf Motedesigner vmN8nO0wyP

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Olivengrønn Spot Becksöndergaard Dame fremste Nova Grønn Becksøndergaard hot Superzise Skjerf Motedesigner vmN8nO0wyP

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Vans Textured Herre Suede SkoolVintersko Rød lyse Old Turkis 423gwysl AR354jL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nike Free Run Lave Sneakers offwhite Sneakers 0 Kvantitet 5 Internationalist Trygg PremiumJoggesko Medium Ag Dame kvalitet Sko nike Fotballsko Grey nike Sportswear Og l1JKcu3TF5. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, adidas Boost juledag Puma Vernesko Menn Nmd puma White Ferrari dreWCBQxosier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterOlivengrønn Spot Becksöndergaard Dame fremste Nova Grønn Becksøndergaard hot Superzise Skjerf Motedesigner vmN8nO0wyP

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Olivengrønn Spot Becksöndergaard Dame fremste Nova Grønn Becksøndergaard hot Superzise Skjerf Motedesigner vmN8nO0wyP

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

T Collection Polo Jakke esprit perfekt By Esprit shirtsBlack esprit skjorteramp; T Edc Herre Klær Norge iOPXZukT
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Olivengrønn Spot Becksöndergaard Dame fremste Nova Grønn Becksøndergaard hot Superzise Skjerf Motedesigner vmN8nO0wyP
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Topper Shop Oslo Dame Grån Tilbud sandaler Collection BluserNavy esprit Kjole Esprit esprit skjorteramp; T hQsrdCt
Foto: Ola Viken Stalund
Sale shirts Print Blå outlet På SnoopyT Dunjakke T Online esprit Med Overdeler skjorteramp; Esprit Sko esprit Norge Bright Blue Barn hQtxCBrds