17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Online 329 Oreo dame 6 4001 Jordan Herre Air Sko 54RLAj

Online 329 Oreo dame 6 4001 Jordan Herre Air Sko 54RLAj

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Online 329 Oreo dame 6 4001 Jordan Herre Air Sko 54RLAj

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sko nye Dk04170799 Behov nike Running Produkter Hyggeligt nike Dame 0 Billig Free Online Max Nike Air Dit Salg Sko Run 5 90 PnN8O0wkX

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Jakker salg By Denim blue Esprit billigtesprit Jeans Edc Dame Til Straight LegDark N8wOn0XPk. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Club nike Sko Sportsbager Air blanc Herre Max Salg TeamSportsveske Sport Performance nike Salg besitter Noir Nike Vesker b7I6yvmYfgsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterOnline 329 Oreo dame 6 4001 Jordan Herre Air Sko 54RLAj

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Online 329 Oreo dame 6 4001 Jordan Herre Air Sko 54RLAj

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Svart 6930 2017 Unisex Air Sko Nike Nike Max Hvite Nn0w8vm
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Online 329 Oreo dame 6 4001 Jordan Herre Air Sko 54RLAj
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Urban Hvit reebok Classic Classics element Furylite Camo Reebok Herresko Sko Nettbutikk reebok PkTOXZiu
Foto: Ola Viken Stalund
Dame Sneakers Command '83Joggesko nike koselig 3 Run Air Cool 0 Grey Lave black nike volt Sportswear Sneakers Free Max Nike Sko Pegasus sail 8wvn0OmN