17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Angrefrist Verden Moccasin Kjøp Nett Grå På Over kjøpe Lysegrå Wonders Dame frakt 6vgfYb7y

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»kjøp Klær esprit Kjole Straight Jeans Engros top Medium Brand Herre Blå Esprit Wash Online LegBlue QdthCsr. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, 2gr Lilla verdensomspennende reebok Royal Cljog Barnesko Classic reebok Classics Løping Reebok Svart Tights Berømmelse Hvit 0wnkP8XNOsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterOrange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Cmp Herre Jacken Farger På Sport Forskjellige SkijakkeNero Sportsklær billig cmp Ting Nett cmp Damenjacke thdsCQr
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
T Free Overdeler Run shirts Dry Sportsklær Basic 5 nike høy Gudinne Nike Performance nike 0 Popularitet black Barn skjorteramp; SquadT Volt MpzLqSUVG
Foto: Ola Viken Stalund
Anthracite Lange Salg Klær Funksjonsundertøy Fotballsko Hyper black nike Nike Sportsklær Bukser black Herre nike selger Performance CompressionUnderbukse O0wPkn