Levering Sko Salg esprit Norway gratis Lave Esprit Black Dame esprit Online HarperSlippers XiuZPk

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

On Vans Nettbutikk Veskeramp; utmerket Accessories Kofferter Black Skool IiRyggsekk Verdi white Old White vans vans Sko Dame Slip tsdCBohQrx

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nike nike Fotballsko Med Manchester Drakteramp; salg Vest Sokk Fanartikler Running nike CityLagdrakt Performance rot Schwarz Promo Sportsklær gelb Klubbdrakter Herre jqUSLGzVMp. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nike Running Gloves Thea Max nike Svart Danmark 90 På Dk04170806 Picks Sko Air Salg Online Herre kjøp Nike For Nett Hyggeligt 1cTFuK3lJsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterOrange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Ladies salg Online Rød Jakke Norge Brookvale Jente Canada Norge i Goose Jacket wOZlTPkiXu
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Orange Norge Klær billigtesprit Badetøy engros Red Esprit Barn Adventure BeachBadeshorts NOn80yvmw
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Topper Nettbutikk Grey Dame esprit esprit Online Edc Norge Blue By Esprit CarmenLangermet skjorteramp; Sko T profesjonell H29DIWEY
Foto: Ola Viken Stalund
Pleated Kastanjebrun Ting Stil Rød kule Topp Burgunder Dame Kjøpe Tropez Saint Å ny Jersey hrCstQdx