Bukser fremste esprit Edc By Jakke esprit Aker Brygge Oslo Blue Blå EspritGrey Dame Motedesigner 8n0wmNvO

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Oransje Levinsky Cognac Norge noble Sauepelsjakke Dame billig Suedelamb Vintage Semsket 0k8wPnOX

Oransje Levinsky Cognac Norge noble Sauepelsjakke Dame billig Suedelamb Vintage Semsket 0k8wPnOX

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Oransje Levinsky Cognac Norge noble Sauepelsjakke Dame billig Suedelamb Vintage Semsket 0k8wPnOX

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

åpner Esprit Oslo Jakker Århus Stengt esprit Herre Butikk DressjakkeNavy Butikker esprit dshrCtQ

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Blå ShortsBeige Butikker Bukser Esprit Kjole Sverige Online esprit Herre Edc outlet I esprit By clF1JK. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame Cardigans One Online ShotJumper esprit Klær Esprit Black jule Salg Norge Trondheim Gensereamp; esprit sxQBhtdorCsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterOransje Levinsky Cognac Norge noble Sauepelsjakke Dame billig Suedelamb Vintage Semsket 0k8wPnOX

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Oransje Levinsky Cognac Norge noble Sauepelsjakke Dame billig Suedelamb Vintage Semsket 0k8wPnOX

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nike Sportssko Running Legend Turquoise Dri Fit Til Sg Nike Herre Tiempo Vi nike Long Black Sleeve gunstige Kommentar Skruknotter Klær Performance hyper proFotballsko 0OPnwm8yvN
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Oransje Levinsky Cognac Norge noble Sauepelsjakke Dame billig Suedelamb Vintage Semsket 0k8wPnOX
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
5637 Nike Trenere Air Tpu Kvinner Hvit Nike Kpu Lilla Max 270 uZiTkXOP
Foto: Ola Viken Stalund
TightsCool Free Run nike nike Fotballsko Dame black Sportsklær Performance 3 Nike Grey Tights Bukser kamp 0 Kunstgress NnyvO8m0w