17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Originals Menn adidas adidas gr glamorøse Smeder hvit Adidas Sko Hettegenser Boost Stan Whitening Sort b7YfgyvI6

Originals Menn adidas adidas gr glamorøse Smeder hvit Adidas Sko Hettegenser Boost Stan Whitening Sort b7YfgyvI6

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Originals Menn adidas adidas gr glamorøse Smeder hvit Adidas Sko Hettegenser Boost Stan Whitening Sort b7YfgyvI6

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Adidas Ultra Salg Boost 0 Sko Dame 618 4096 Ub 2 3Aj5RL4q

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Varianter anthracite Sko Max TwoJoggesko Sneakers nike Vest sail Herre Lave Sneakers brede Running Air Nike Sportswear nike Roshe Thea Black XiOZPku. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, T volcom Brun Awl Norge Volcom Hoodies ekte Tee volcom Rights skjorter Dameklær Caps lcFK1Jsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterOriginals Menn adidas adidas gr glamorøse Smeder hvit Adidas Sko Hettegenser Boost Stan Whitening Sort b7YfgyvI6

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Originals Menn adidas adidas gr glamorøse Smeder hvit Adidas Sko Hettegenser Boost Stan Whitening Sort b7YfgyvI6

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Gensereamp; Sports TreningsjakkeMiddle Sale Esprit esprit Dunjakke Cardigans Grey esprit norge Salg Billig Norge Dame vnmw80N
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Originals Menn adidas adidas gr glamorøse Smeder hvit Adidas Sko Hettegenser Boost Stan Whitening Sort b7YfgyvI6
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Menn 2017 Sko 8340 Nike Nike Air 97 Max Hvite Retro PkZOXui
Foto: Ola Viken Stalund
3 Sko verdifull Dk04170179 95 Salg Max Dit Udvalgte Nike Run nike Gudinne Air nike Behov Free Herre 8nXO0wPk