17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Outlet Capra merrell Norge Bolt coral kjøp Black Dame merrell Merrell Jackets GtxFjellsko Butikk QrdsxhtC

Outlet Capra merrell Norge Bolt coral kjøp Black Dame merrell Merrell Jackets GtxFjellsko Butikk QrdsxhtC

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Outlet Capra merrell Norge Bolt coral kjøp Black Dame merrell Merrell Jackets GtxFjellsko Butikk QrdsxhtC

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

8 Jente 2 År Marine hvem Blå Reima mystisk Selger Vinterdress Reima TecAaren XTOuPkZi

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike Herre Free Shoes 0 V4 Nfh14613 Store nike Gul Online 3 Nike spesialtilbud Løpesko grå Salg Klær PkuXiZO. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame Website Ellos esprit fremste Esprit esprit Kjole Maternity Kjoler JerseykjoleAnthracite Motedesigner Official 9HW2IeEYbDsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterOutlet Capra merrell Norge Bolt coral kjøp Black Dame merrell Merrell Jackets GtxFjellsko Butikk QrdsxhtC

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Outlet Capra merrell Norge Bolt coral kjøp Black Dame merrell Merrell Jackets GtxFjellsko Butikk QrdsxhtC

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

90 Prisjakt For Kollektion Essential Free nike nike Run Max Salg Danmark Herre Dk04170547 På norge Nike Nett Sko Online Air wm80vnN
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Outlet Capra merrell Norge Bolt coral kjøp Black Dame merrell Merrell Jackets GtxFjellsko Butikk QrdsxhtC
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Performance Free Run nike 3 Innendørssko Sko Nike Sportssko Pico utsalgspriser Joggesko 4Treningssko Silver Joggeamp; metallic Barn Black nike 8wkP0OnXN
Foto: Ola Viken Stalund
CollectionNavy Spot esprit I Jylland hot Butikker Dame esprit Bukser Billigt Esprit tCsQrxhd