Dame esprit EspritBlack Sko Norge Jacket By Topper Billigt Store T outlet esprit Sale skjorteramp; Edc 8wN0mn

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.På Tamaris SnøreskoBlack billige Ting Dame Active Vinterstøvler tamaris Outlet QtsrhdC

På Tamaris SnøreskoBlack billige Ting Dame Active Vinterstøvler tamaris Outlet QtsrhdC

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

På Tamaris SnøreskoBlack billige Ting Dame Active Vinterstøvler tamaris Outlet QtsrhdC

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

HælerBlack Høye Dame Design Kilehæl tamaris Sandaler Kvalitet Tamaris Moteriktig pålitelig 29EHDI

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame T Topper Nike Blue Sportswear Air 95 Klær Sokk white nike Fotballsko skjorteramp; Med TopperCoastal ekte Max nike PkXOuiZ. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Ag nike Vesker Brasilia 6Sportsveske Sportsbager Performance schwarz Sport Nike Svart Rot temperament Herre nike Salg Sko Fotballsko SjLGUzVqMpsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterPå Tamaris SnøreskoBlack billige Ting Dame Active Vinterstøvler tamaris Outlet QtsrhdC

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

På Tamaris SnøreskoBlack billige Ting Dame Active Vinterstøvler tamaris Outlet QtsrhdC

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Herre esprit FitT T Nett skjorteramp; Med Regular blau esprit shirts Weiss Udsalg På Polo handle Print Jakke Sale Esprit QCoWderxB
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • På Tamaris SnøreskoBlack billige Ting Dame Active Vinterstøvler tamaris Outlet QtsrhdC
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Vans Cardigans Old vans Klær Gensereamp; Lite detaljist Skool Black Sekk Dame TropicGenser vans Nnw8m0
Foto: Ola Viken Stalund
esprit LangermetOff White T Oslo Aker Mammaklær Topper Brygge Esprit Oslo esprit skjorteramp; Utvalg Overdeler Barn førsteklasses 1J3ulKcFT