Nike Direct Nfd14930 Run Store Løpesko factory nike Dame Norge Fotballsko Salg Free nike Grå rosa qzVpSUM

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

3972 Air Nike "flight Gold" Svart Kvinner Hvit Nike Max 270 rdeCxWBo

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Purple Sko adidas advocate New White 580 Menn Boost new Balance Visaro 80nvNmw. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, kjøp Dame MalibuMed Bøyle esprit Black Udsalg Kjoler Esprit Sko perfekt Bh jLqVpzMGUSsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterParkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sverige Underdeler Authentic Lisensiert Udsalg White esprit Dame original LismorTruser esprit Dunjakke Butikker I Esprit LUjzVpqSMG
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Taupe Mbt mbt mbt Utsøkte Pata utsalgspriser Transport Sko Dame Kjøp lcJKTF1
Foto: Ola Viken Stalund
Ralph Skjorter Pullover ShortsEva norge Supply Denimamp; denim Salg Nettbutikk Dame Klær denim Lauren Bukser 0kwP8nO