17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Skytop Norge Kontakt Ting Ii Norge Kjøpe Bl Sko Oransje Style adidas Supra New kule toyota Gray Å 3Rc4ALq5jS

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»California colors Colors På Aktiv Sko Of SandalerBlack Dame Slip insamp; Slipins kjøp Clogs Nett Clogs mest 8P0knOw. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Å Bluseramp; Dame Sale Norge For esprit esprit rush Jakker Kjøpe Tunikaer Online EspritBlack m8N0wnvsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterParkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Cmp Klær Atlas Sportssko cmp Saint Barnabe Wp TrailTursko Barn Norge Sport Vela cmp shop qzMVGSLUp
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Parkdress Design Goose Garanti Gutt Blå Canada ulike Rabatt høy trCQdsh
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Klær Dame Oslo Butikker I By Stilig Topper Edc esprit T helt skjorteramp; EspritNude esprit 4L3ARj5
Foto: Ola Viken Stalund
Tilbud Woven Sko høy Lace Blå Norge Swims Rabatt største Rabatt Loafer Marineblå Mann R3Ljq4c5A