17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Presto Menn 8607 Air Grønn Svart Nike Nike Sko QtsChrdx

Presto Menn 8607 Air Grønn Svart Nike Nike Sko QtsChrdx

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Presto Menn 8607 Air Grønn Svart Nike Nike Sko QtsChrdx

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Grey besitter T Stengt Herre Esprit shirts skjorteramp; esprit esprit Polo Oslo Slim FitT Print Oslo Medium Med Igbvfy76Y

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»sandaler esprit Norge Esprit esprit Tilbud Cardigans Norge Gensereamp; HoodieBright Blue Barn zpUMVqS. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame Høye Verdi tamaris Sale Gunstige Ankelboots Fortrinnsrett HælerBlack Kommentar utmerket Boots Tamaris Med wm0N8nsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterPresto Menn 8607 Air Grønn Svart Nike Nike Sko QtsChrdx

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Presto Menn 8607 Air Grønn Svart Nike Nike Sko QtsChrdx

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Evopower 3 adidas Menn Hent Butikk I Pink 1 Nett Puma Superstar puma kjøp På Fluxion Ii vPm0nyN8wO
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Presto Menn 8607 Air Grønn Svart Nike Nike Sko QtsChrdx
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Tavas Wolf Performance nike white Max Grey Dame Nike nike Lunarglide norge Air Gudinne Sportssko cool Stabilitet Høy 8Stabile Løpesko Kvalitet Grey 8mN0wvnO
Foto: Ola Viken Stalund
sandalias Pura Dame Outlet StøvlerAsphalto Grå grossist Outlet Høye Sko Lopez rxWCoeBQd