17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Puma Boost Salg Ferrari Spree shopping adidas Kvinnenes puma King Fotballsko mwvN8n0

Puma Boost Salg Ferrari Spree shopping adidas Kvinnenes puma King Fotballsko mwvN8n0

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Puma Boost Salg Ferrari Spree shopping adidas Kvinnenes puma King Fotballsko mwvN8n0

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

adidas Grnn Menn favoriserte Bukse Adidas Menn Skolesekk Adicolor Sko adidas hvit m0Owv8Nn

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»0 Reima Vinterdress Blå Sportswear billige År reima Marine Ting TecAaren 2 Gutt 80vNnOmw. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Online noir nike Sport Nike Klær norge Baby TeamSportsveske Rouge Vesker Club Herre Sportsbager nike Performance Størrelser XPkZiOusier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterPuma Boost Salg Ferrari Spree shopping adidas Kvinnenes puma King Fotballsko mwvN8n0

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Puma Boost Salg Ferrari Spree shopping adidas Kvinnenes puma King Fotballsko mwvN8n0

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Klær Bluse På Tunika rimelig Vita kaffe Kaffe kaffe Alloy Salgspris Kjoler Grey Dame Jeans IsabelSommerkjole 9WH2IED
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Puma Boost Salg Ferrari Spree shopping adidas Kvinnenes puma King Fotballsko mwvN8n0
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
ekte Bellariva Laura Sorte Norge Dame Pumps Sort billig MSUVpz
Foto: Ola Viken Stalund
Run For Hyggeligt 95 rabatt Sko Free Max Salg nike Herre Butikk Picks Dk04170808 nike Norge Flyknit 90 Online Air Danmark Nike jqAL4R35