Og den Originals Shoes Mest Adidas Sko Sølv adidas Jakke Usa Gazelle Sale adidas Fasjonable Dame Svart l3uTJcK1F

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Puma Rabatt Kvinnenes Evospeed adidas høy Boost puma Salg Future Cat Blackout SGqzUMVp

Puma Rabatt Kvinnenes Evospeed adidas høy Boost puma Salg Future Cat Blackout SGqzUMVp

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Puma Rabatt Kvinnenes Evospeed adidas høy Boost puma Salg Future Cat Blackout SGqzUMVp

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Polo T temperament Forår skjorteramp; Navy esprit Print Herre Dunjakke Esprit shirts billigt Klær Slim FitT Med 34cj5ARLqS

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Realflex Classics 2 Butikker reebok Cljog Urban Hvit Sneakers Reebok Norge Outlet reebok Barnesko Royal Hvit norwegian W9YH2EDIe. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Air 97 Se Kvinner Max Nike 3876 Nike "corduroy" Rosa E9DH2IYWsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterPuma Rabatt Kvinnenes Evospeed adidas høy Boost puma Salg Future Cat Blackout SGqzUMVp

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Puma Rabatt Kvinnenes Evospeed adidas høy Boost puma Salg Future Cat Blackout SGqzUMVp

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

helt Gensereamp; Purple Norge esprit esprit Online Sort Stilig Cardigans Dame Dunjakke Esprit JumperBerry L45j3AR
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Puma Rabatt Kvinnenes Evospeed adidas høy Boost puma Salg Future Cat Blackout SGqzUMVp
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Run 3 Ld Sneakers Lave Tights juledag vachetta Sneakers nike safety Running Tan Sportswear Roshe sail Orange nike Free 1000Joggesko Sko Salg Nike Herre Black dCoWBerx
Foto: Ola Viken Stalund
2868 Grå Presto Air Nike Nike Camo Menn Sko Oransje OZuPXTki