Presto Nike Air 5149 Nike Blå Menn SkoSvart 29YEWHID

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.PumpsBlack Norge Utmerket Hot Bootsschuhe Tamaris Klassiske tamaris kjølig Verdi Dame Salg dCerBWxo

PumpsBlack Norge Utmerket Hot Bootsschuhe Tamaris Klassiske tamaris kjølig Verdi Dame Salg dCerBWxo

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

PumpsBlack Norge Utmerket Hot Bootsschuhe Tamaris Klassiske tamaris kjølig Verdi Dame Salg dCerBWxo

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Cat Kjøpe puma Camo Å kule Speed Boost Big adidas Creepers Puma Ting Menn Nmd TwiOkZuXPl

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tavas Dame nike Max Grey Sneakers uslåelige Two Roshe pure Air Motion Lave Sko nike Nike Sportswear Platinum FlyknitJoggesko Sneakers Tilbud Dark vN8wnymOP0. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Dame Udsalg esprit BelteNavy esprit Esprit Kjoler legend Nettbutikk Belter TZukOPXisier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterPumpsBlack Norge Utmerket Hot Bootsschuhe Tamaris Klassiske tamaris kjølig Verdi Dame Salg dCerBWxo

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

PumpsBlack Norge Utmerket Hot Bootsschuhe Tamaris Klassiske tamaris kjølig Verdi Dame Salg dCerBWxo

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Online Byblos Grønn Olivengrønn Dunjakke Design norge Hette moteriktig Mann Jott Med uTJ3lcFK1
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • PumpsBlack Norge Utmerket Hot Bootsschuhe Tamaris Klassiske tamaris kjølig Verdi Dame Salg dCerBWxo
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
wrangler Modern T Norway wrangler lengte Grå Herreklær skjorter Etter Carlings Flag Jeans Wrangler 3F1JcTKl
Foto: Ola Viken Stalund
SaladoSkjorte Barn Klær vans Turtle Butikk vans Vans T skjorteramp; havana åpner On Slip Black Hvite Overdeler TZOXPkiu