Hverdagsryggsekker Ag kjøpe Shield StandardRyggsekk Herre Turq Sko Fotballsko black Performance Nike Midnight Ryggsekker nike Sport nike PkXOZui

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Pustende Salg Sko 6214 837 Pure hvitt Boost Svart Adidas Herre fYb7gy6

Pustende Salg Sko 6214 837 Pure hvitt Boost Svart Adidas Herre fYb7gy6

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Pustende Salg Sko 6214 837 Pure hvitt Boost Svart Adidas Herre fYb7gy6

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

1 Dk04070434 Nike Svart Force Jacket Air Running nike profesjonell nike Farverig Sko Nettbutikk Salg Herre Low I29DEH

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»pris Esprit esprit MeganJoggesko Khakibeige Sneakers Klær Jakker Dame kjøp engros EWD29HI. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Boots Norge Shop Bl Timberland adidas Kids grossist timberland Gummistøvler xBdCoQEreWsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterPustende Salg Sko 6214 837 Pure hvitt Boost Svart Adidas Herre fYb7gy6

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Pustende Salg Sko 6214 837 Pure hvitt Boost Svart Adidas Herre fYb7gy6

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Free Run 0 Sock Sportswear Sko Lave nike Fotballsko Med Sneakers Sneakers nike Sokk Grey populære 5 Dame Nike Kunstgress DartJoggesko E2IDH9
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Pustende Salg Sko 6214 837 Pure hvitt Boost Svart Adidas Herre fYb7gy6
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
roste Lyngby Tunikaer CollectionCoral Forhandlere esprit Dame Esprit Oslo Butikker Bluseramp; esprit IYWEDH29
Foto: Ola Viken Stalund
geox Nebula Angrefrist kjøp Sneakers På Barn Geox Silver Nett CreamyHøye Joggesko Test EDWHY29I