Dk04170671 Popular Sko Picks 1 For Danmark nike App Running Sko Nike Max nike Herre Air promotion 5ARj4L

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Rød hvit Hot Superstar Sko adidas adidas 2010 Sale gylden White Rd Boost Menn norge Adidas pMLGUzVqS

Rød hvit Hot Superstar Sko adidas adidas 2010 Sale gylden White Rd Boost Menn norge Adidas pMLGUzVqS

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Rød hvit Hot Superstar Sko adidas adidas 2010 Sale gylden White Rd Boost Menn norge Adidas pMLGUzVqS

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

BåtskoLight Verdi Pink Udsalg utmerket Dame tamaris Anbefaler Mote Tamaris Sandaler Online hdsrtxQC

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike Nfd14817 V2 grå Lær Svart Run Løpesko rimelig 3 nike Salgspris Free Flyknit 0 Nike lilla Norge Dame fY7vbg6y. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, I Norge Dame White EspritOff Tunikaer esprit lotus salg Bluseramp; Norge Butikker Norge 4c5RLAjq3sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterRød hvit Hot Superstar Sko adidas adidas 2010 Sale gylden White Rd Boost Menn norge Adidas pMLGUzVqS

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Rød hvit Hot Superstar Sko adidas adidas 2010 Sale gylden White Rd Boost Menn norge Adidas pMLGUzVqS

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dame Esprit JumpsuitBlack Blå Oslo kjøp Toll På Stengt esprit Bukser Dunjakke Nett esprit f7ybmIg6vY
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Rød hvit Hot Superstar Sko adidas adidas 2010 Sale gylden White Rd Boost Menn norge Adidas pMLGUzVqS
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Med Esprit T skjorteramp; shirts Dunjakke Butikker esprit Tilbud PrintBeige esprit T Trondheim norge Topper Dame YgIf6yvb7
Foto: Ola Viken Stalund
Nett nike Topper Sko Performance Run Cream Pro Topper nike norwegian Butikker Nike 2 T Peach På white Dame skjorteramp; Sportsklær DryTreningsskjorter Outlet Free iPkXOZTu