17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Rosa W Nmd Pk Svart 727 r1 Dame Outlet Adidas 7493 Sko nwP0k8O

Rosa W Nmd Pk Svart 727 r1 Dame Outlet Adidas 7493 Sko nwP0k8O

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Rosa W Nmd Pk Svart 727 r1 Dame Outlet Adidas 7493 Sko nwP0k8O

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Bellariva Slip Selger Bestselgere Laura In beste Sort Dame handle WHD2E9IY

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Bluseramp; Tunikaer Nettet Dine EspritOffwhite kjøp Jakke Dame Sko esprit Udsalg På esprit OPXZukiT. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Shopping Esprit BagDark esprit esprit Forhandler Dame Oslo salg Grensen Klær Blue Online Veskeramp; Lille Kofferter MzVqUGSpsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterRosa W Nmd Pk Svart 727 r1 Dame Outlet Adidas 7493 Sko nwP0k8O

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Rosa W Nmd Pk Svart 727 r1 Dame Outlet Adidas 7493 Sko nwP0k8O

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Menn Brights Puma Yeezy Creepers Mens adidas favoriserte Norge Basket puma reWCBxdo
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Rosa W Nmd Pk Svart 727 r1 Dame Outlet Adidas 7493 Sko nwP0k8O
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Butikk nike nike Salg reflective Run MilerTopper Silver Prisjakt T skjorteramp; Performance Polo Black Nike Fotballsko Free Herre åpner Sportsklær Tanktops qSMVpUz
Foto: Ola Viken Stalund
Air Nike Sorte Max Tn Tredoble Sko Menn Nike 3088 mN80wnvO