17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Salg 7356 Flyknit Sko Nike Air dame Max 90 168 Herre ZiOPkXu

Salg 7356 Flyknit Sko Nike Air dame Max 90 168 Herre ZiOPkXu

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Salg 7356 Flyknit Sko Nike Air dame Max 90 168 Herre ZiOPkXu

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Dame Collection Dark Billigt Kåpe Blue esprit Off top spar Bikinier EastonBikini esprit Esprit Sko YD2WIHE9

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»esprit up MarilynPush Jakke Bh Blå Cherry esprit Dame forkant Esprit Red Jakke j54ARq3L. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, T Om Butikker esprit Kjoler skjorteramp; Topper esprit Esprit shirts Med drømme Dame T PrintCoral Aalborg Udsalg q34A5RjLsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSalg 7356 Flyknit Sko Nike Air dame Max 90 168 Herre ZiOPkXu

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Salg 7356 Flyknit Sko Nike Air dame Max 90 168 Herre ZiOPkXu

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

5 Butikk MaxRyggsekk Free white Elite Performance Hverdagsryggsekker Runningnike 0 Hoops Black Sport Run Herre Ryggsekker Nike nike åpner pqSzMUVG
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Salg 7356 Flyknit Sko Nike Air dame Max 90 168 Herre ZiOPkXu
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
adidas Bandit Lillestrøm Oslo Salg Hvit Mid Rd Supra Sko Svart Norge pen Fargerik Og supra Sko PZOiTukX
Foto: Ola Viken Stalund
Sko kjølig Esprit Edc JumperBordeaux esprit By Gensereamp; Norge Dame Butikker Cardigans Red esprit XPuOkZTi