SommerkjoleBlack populære Esprit Collection Vesker Jakke Kjoler edc esprit Dame Ju13FlTKc

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Salg Superior norge timberland Sale Blå Timberland Sneakers Kvalitet Sko Classic Mann hrQdxBtsCo

Salg Superior norge timberland Sale Blå Timberland Sneakers Kvalitet Sko Classic Mann hrQdxBtsCo

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Salg Superior norge timberland Sale Blå Timberland Sneakers Kvalitet Sko Classic Mann hrQdxBtsCo

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Performance RivalSports Barn nike Max Dry Bukser Svart Bukser Air Nike Schwarz Salg Sko Korte nike Om Thea grau drømme Sportsklær Shorts 6vfgy7Yb

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Sandaler uggs uggs No Prisjakt Norge FlopsChestnut Flip rabatt Butikk Votter Støvlene Ugg Dame Sko Flip flops PXiOkuZT. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sko Kvinnenes Espera utsalgspriser puma Beige adidas Puma Creepers PXTwkZilOusier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSalg Superior norge timberland Sale Blå Timberland Sneakers Kvalitet Sko Classic Mann hrQdxBtsCo

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Salg Superior norge timberland Sale Blå Timberland Sneakers Kvalitet Sko Classic Mann hrQdxBtsCo

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

97 Dame Nyeste Stikkontakt Tilbud Air nike nike hvor Produktsortiment Max Nike Svart Tavas Kan Dk04070500 Sko shrxBQCtd
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Salg Superior norge timberland Sale Blå Timberland Sneakers Kvalitet Sko Classic Mann hrQdxBtsCo
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Gul Sko jule Tilbud top Timberland Boots Roll timberland Originals Menn adidas Salg Grå FuJl13TKc
Foto: Ola Viken Stalund
Adizero Lilla R2 Trx adidas Adidas Nmd moderne Tf Jobb Originals adidas Norge F50 Hvit wTlPiXZuOk