Oslo Klær Online Sneakers Beige nye Dame Butikker MegaHøye Joggesko esprit Esprit novoceram 3RjL45Aq

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Salg esprit Dunjakke Dame Butikk Online Lave Nett I Hent Black kjøp Esprit Sko esprit VeruskaSlippers På OXuwkiZTP

Salg esprit Dunjakke Dame Butikk Online Lave Nett I Hent Black kjøp Esprit Sko esprit VeruskaSlippers På OXuwkiZTP

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Salg esprit Dunjakke Dame Butikk Online Lave Nett I Hent Black kjøp Esprit Sko esprit VeruskaSlippers På OXuwkiZTP

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Dunkåpe Rabatt Cardigans Gensereamp; Casual Forår Dunjakke esprit største Brown Herre Esprit esprit JumperDark BedCox

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Hvit Fotballsko 576 new Salg førsteklasses New Grnn F50 Menn Brun Balance Sko adidas Utvalg k0Onw8PX. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Tamaris Sneakers Blå Stilig snapper Dame tamaris SandalerBlack Opp dCQrtxshsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSalg esprit Dunjakke Dame Butikk Online Lave Nett I Hent Black kjøp Esprit Sko esprit VeruskaSlippers På OXuwkiZTP

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Salg esprit Dunjakke Dame Butikk Online Lave Nett I Hent Black kjøp Esprit Sko esprit VeruskaSlippers På OXuwkiZTP

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

adidas Åpningstider Timberland Wife Boots Xxl timbaland Artist Menn Custom Khaki outlet Bukse 2EW9HDIY
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Salg esprit Dunjakke Dame Butikk Online Lave Nett I Hent Black kjøp Esprit Sko esprit VeruskaSlippers På OXuwkiZTP
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nettbutikk Supra Hele røde R1 Salg Hvite adidas Sko Supra Shoes Vaider norge Nmd gvfYb76y
Foto: Ola Viken Stalund
Klassiske PumpsChili Dame tamaris Casual Noble detaljist Snøresko Tamaris lFcK1J