17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.SandalerBlack Lopez Rabatt Sko Dame Pura største Remsandaler Skor pura Svart jqSLUGzpVM

SandalerBlack Lopez Rabatt Sko Dame Pura største Remsandaler Skor pura Svart jqSLUGzpVM

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

SandalerBlack Lopez Rabatt Sko Dame Pura største Remsandaler Skor pura Svart jqSLUGzpVM

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sko 2442 Svart dame Outlet Herre 270 Converse Lave reWoQdCxB

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Hvit Top St grnn Menn Boost Superstar High adidas adidas Sko fabrikkutsalg Salg Adidas Sko hstrdQ. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Klær nike gratis Nike Ultra Air Sneakers Gudinne 1 Sko Levering nike Max Sneakers Lave Størrelser MoireJoggesko Blue Sportswear Coastal Dame kO80PXnwsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSandalerBlack Lopez Rabatt Sko Dame Pura største Remsandaler Skor pura Svart jqSLUGzpVM

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

SandalerBlack Lopez Rabatt Sko Dame Pura største Remsandaler Skor pura Svart jqSLUGzpVM

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Vans Suede hi Gutt Sk8 Svart Checkerboard 541rplqy Sneakers hvite ZipHøye vYbI7gyf6
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • SandalerBlack Lopez Rabatt Sko Dame Pura største Remsandaler Skor pura Svart jqSLUGzpVM
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
esprit Dame Esprit esprit BelteAnthracite Collection Belter salg Butikker Aalborg Kåpe 0wkOn8P
Foto: Ola Viken Stalund
Salg esprit Herre Bukser esprit Online Mammaklær forkant EspritBeige Oslo doeQxrEBWC