Dunjakke Dame Sneakers billigt Hætte Med ikoniske SitulaJoggesko esprit Black Esprit Sko If6ybgY7v

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Skjerf legend nettbutikk Burgunder Rød Becksöndergaard Ocean Dame Becksøndergaard OyvNnwP0m8

Skjerf legend nettbutikk Burgunder Rød Becksöndergaard Ocean Dame Becksøndergaard OyvNnwP0m8

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Skjerf legend nettbutikk Burgunder Rød Becksöndergaard Ocean Dame Becksøndergaard OyvNnwP0m8

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Fortrinnsrett Klassiske Originals Superstar Menn Adidas adidas adidas rabatten Hvit gull Sko Jacket bl Nettbutikk VSzGLMqUp

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Online Jacket Topper skjorteramp; esprit Autorisasjon Med Sale Esprit PrintMauve Dame Norge Collection T shirts produsent esprit T xroCWdBe. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, 0Lave Dame 836oudfx 2 Sneakers hvite Authentic Lace Vans Platform Checkerboard Lilla QCrxtshdsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSkjerf legend nettbutikk Burgunder Rød Becksöndergaard Ocean Dame Becksøndergaard OyvNnwP0m8

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Skjerf legend nettbutikk Burgunder Rød Becksöndergaard Ocean Dame Becksøndergaard OyvNnwP0m8

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Lett JakkeMedium Jakker By Esprit Edc Herre esprit esprit Opprykk Kjole Grån crazy Vesker Grey Y6Ibfgv7y
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Skjerf legend nettbutikk Burgunder Rød Becksöndergaard Ocean Dame Becksøndergaard OyvNnwP0m8
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Lyngby shop Dame Sko Jakke Sale esprit Esprit Grey Blue Lave Butikker Norge InesLoafers esprit QBCeWrdxo
Foto: Ola Viken Stalund
Trondheim esprit esprit Accessories Butikker Barn FlamingoSkjerf Billigt Sko Esprit Coral juledag JT1FKlc