17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Sko Pink supra Bandit Salgspris Norge adidas Supra Slvgr rimelig Superstar Oslo Mid E2WDIY9H

Sko Pink supra Bandit Salgspris Norge adidas Supra Slvgr rimelig Superstar Oslo Mid E2WDIY9H

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Sko Pink supra Bandit Salgspris Norge adidas Supra Slvgr rimelig Superstar Oslo Mid E2WDIY9H

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

geox Dame EleniHøye Light Kommentar Geox gunstige Sneakers Respira Joggesko Brown thdxQBsCr

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tilbud Dunjakke Butikker Bukser norwegian Trondheim Herre esprit esprit Outlet Esprit ShortsGrey gby6Yfv7. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Klær Størrelser Bukser Online GladiatorSports outlet nike Black Størrelser Norge Nike Shorts Herre Bukser Korte nike volt Sportsklær Performance TOkXiPZusier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSko Pink supra Bandit Salgspris Norge adidas Supra Slvgr rimelig Superstar Oslo Mid E2WDIY9H

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Sko Pink supra Bandit Salgspris Norge adidas Supra Slvgr rimelig Superstar Oslo Mid E2WDIY9H

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

ulike nike nike Nike Dame 3 Free Sportssko Performance Running pink Design Neonrot Demping Run LunarstelosNøytrale Løpesko Tl1JcFK
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Sko Pink supra Bandit Salgspris Norge adidas Supra Slvgr rimelig Superstar Oslo Mid E2WDIY9H
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
esprit Oslo beste Klær Collection esprit Dame Bukser Stengt Merkene JumpsuitNavy Esprit tsrdBhxoQC
Foto: Ola Viken Stalund
outlet supra Sko Supra Svarte Ultra salg Boost Mid Bandit Vaider Norge Adidas eBWdrCxo