17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Sko Superstar Hvite 9909 671 Adidas Sorte Norge Herre dame KuTlF13Jc

Sko Superstar Hvite 9909 671 Adidas Sorte Norge Herre dame KuTlF13Jc

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Sko Superstar Hvite 9909 671 Adidas Sorte Norge Herre dame KuTlF13Jc

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

ecco Ecco Hæler Kjøpe Oslo Støvler Salg Dame 75Høye Black Udsalg rush For Å Støvletter ecco Shape EH29ID

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Rosa 90 Nike 9893 Air Max Nike Kvinner Ez Hvit F1JcKTl. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Laura Olivengrønne Sko Til Opp billig spar Bellariva Grønn Dame We2EDH9IYsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSko Superstar Hvite 9909 671 Adidas Sorte Norge Herre dame KuTlF13Jc

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Sko Superstar Hvite 9909 671 Adidas Sorte Norge Herre dame KuTlF13Jc

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Barnskor Norge Society Brown Tk Pris Supra noble Yeezy adidas Gray Sko supra rsQBthdCx
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Sko Superstar Hvite 9909 671 Adidas Sorte Norge Herre dame KuTlF13Jc
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Hvit Nike Svart 6819 Kpu Menn 270 Max Air Tpu Nike SUVMpz
Foto: Ola Viken Stalund
kamp Rød Sport Wine Bukse Kvinner Whole Sko G adidas Supra Tk supra Society dCshrtQ