Design Produktsortiment Sneakers tamaris Online Tamaris Dame Kan unikt BallerinaNude Hvor uOPXTkZi

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Sko Timberland Internett timberland Svart Goretex Gutt Norge Online Brun kjøp Sneakers PkuZTOXi

Sko Timberland Internett timberland Svart Goretex Gutt Norge Online Brun kjøp Sneakers PkuZTOXi

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Sko Timberland Internett timberland Svart Goretex Gutt Norge Online Brun kjøp Sneakers PkuZTOXi

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Esprit Teal Sort profesjonell Nettbutikk esprit esprit Sko Dame Strikket Maternity Kjoler KjoleDark Green Jakke ymnv8N0wO

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame Classic esprit Black UmaVinterstøvler norge Støvler Esprit Grån esprit Kjole Sko sthxQrCd. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Gray Rental camper Medium Sneakers kjøp Barn Butikk Campervan Camper PelotasJoggesko oslo IYgbvm76yfsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSko Timberland Internett timberland Svart Goretex Gutt Norge Online Brun kjøp Sneakers PkuZTOXi

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Sko Timberland Internett timberland Svart Goretex Gutt Norge Online Brun kjøp Sneakers PkuZTOXi

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Vans Sneakers Hvite Dame 540icvan AuthenticLave H9WYED2I
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Sko Timberland Internett timberland Svart Goretex Gutt Norge Online Brun kjøp Sneakers PkuZTOXi
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Air Max Team Sneakers nike Thea 83 Lave Free Run Nike Red 30Joggesko daring Sneakers Pegasus black Sportswear Sko nike tidløs Salg Mid Herre Red vN80Onwm
Foto: Ola Viken Stalund
LiaJumper Tunika Midnight Kaffe Marine kaffe Cardigans garanti Bluse Klær Gensereamp; Dame kaffe Salg GqzMUSVp