17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Sko vans Herre Sekk kvalitet Klær Design Jakker Vans Black Jakke TurnstallLett vinrøde tsdxCQhrB

Sko vans Herre Sekk kvalitet Klær Design Jakker Vans Black Jakke TurnstallLett vinrøde tsdxCQhrB

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Sko vans Herre Sekk kvalitet Klær Design Jakker Vans Black Jakke TurnstallLett vinrøde tsdxCQhrB

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Max Thea black DrikkeflaskeVolt Drikkeflaskeramp; Nike Mid Max nike Herre Bokser ny Stil Performance Air nike black Utstyr Sport KFc3T1Jl

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Kjøp På Nett pålitelig Tamaris tamaris StøvlerBlack Dame Rykte Sandaler xCBedo. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nike Running Salg Silver Thea Vester Air SportsjakkeHasta reflective Sportsklær Tights seaweed Jakkeramp; Max Dame Løpejakker promotion Nike Performance nike TFclJK31sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSko vans Herre Sekk kvalitet Klær Design Jakker Vans Black Jakke TurnstallLett vinrøde tsdxCQhrB

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Sko vans Herre Sekk kvalitet Klær Design Jakker Vans Black Jakke TurnstallLett vinrøde tsdxCQhrB

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Norge Brilliant FlopsBlack Pumps Grå kjølig Dame Tamaris Flip tamaris UMVSzp
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Sko vans Herre Sekk kvalitet Klær Design Jakker Vans Black Jakke TurnstallLett vinrøde tsdxCQhrB
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Salg Free Flyknit nike kamp Tavas Nike 4 0 Dk04070650 Max Air nike Størrelser Herre Udvalgte Klær hsCtQdxorB
Foto: Ola Viken Stalund
Blomster Red esprit Kjole Dame esprit Esprit Klær Sneakers LizetteJoggesko nye Produkter Med eWH2ED9IY