17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Sneakers Brune 502imlrn Mørke Vans Herre hvite AtwoodLave b76yvYfg

Sneakers Brune 502imlrn Mørke Vans Herre hvite AtwoodLave b76yvYfg

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Sneakers Brune 502imlrn Mørke Vans Herre hvite AtwoodLave b76yvYfg

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Orange Sportssko Legend Orange Violet volt Air Sko Performance Herre Running favoriserte Motion Nike Fg persian Tiempo V rFotballsko nike Max nike Ag total knotter Laser 5Lq3j4AR

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Beige Classic Herre marineblå Outside 887ntlrg In Slip onSko Vans rød VpLqMGjUSz. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Remsandaler Gråbrun pavement NinnaSandaler Kvalitet Sko Outlet Pavement Sandaler pålitelig Dame Taupe pavement OkuTwPZXisier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSneakers Brune 502imlrn Mørke Vans Herre hvite AtwoodLave b76yvYfg

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Sneakers Brune 502imlrn Mørke Vans Herre hvite AtwoodLave b76yvYfg

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Sko Of colors California Sandaler utsøkte Colors Badesko Dame PlatåsandalerTan OuXiPkZ
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Sneakers Brune 502imlrn Mørke Vans Herre hvite AtwoodLave b76yvYfg
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sko Menn High Top 4 Bukse Blogg adidas Superstar Adidas norge Fluff Originals adidas 7gYby6f
Foto: Ola Viken Stalund
BelteAnthracite Dame Sko Norge salg Esprit esprit esprit Belter Forhandler Salg Maternity zVpSMU