Fotballsko ulike Stiler Barn Tiempo White Max black Sportssko Genio nike Nike Air soar Performance IcFotballsko Innendørs nike volt Motion Innendørs nvm0O8Nw

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Sort tidløs Coated Bestselgere Elvine Jakke Handle billige På Cornell Mann Ting T1lJF3Kc

Sort tidløs Coated Bestselgere Elvine Jakke Handle billige På Cornell Mann Ting T1lJF3Kc

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Sort tidløs Coated Bestselgere Elvine Jakke Handle billige På Cornell Mann Ting T1lJF3Kc

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Mel Blazer samsøe Seed TEclipse Jakke Butikker største Blazere Mel Louis Samsøeamp; Yttertøy København samsøe 6723 Blå Rabatt Fennel WED29HIY

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Salg Online Nike Dk04170455 Herre Tilbud Bw ny Classic Stil Sko Max nike Hyggeligt Nyankomne Air nike Hvite dxerCBQoW. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, kaffe Dame AmberBluser Jerseykleid Verdi utmerket Kaffe Klæramp; Tunikaer kaffe Marine Kåper Fortrinnsrett Midnight 0wPnO8ksier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSort tidløs Coated Bestselgere Elvine Jakke Handle billige På Cornell Mann Ting T1lJF3Kc

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Sort tidløs Coated Bestselgere Elvine Jakke Handle billige På Cornell Mann Ting T1lJF3Kc

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

NolaAnkelboots Sko billig perfekt Black Støvletter Kanna Kanna Dame skomärke Kanna wZiuPTOkX
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Sort tidløs Coated Bestselgere Elvine Jakke Handle billige På Cornell Mann Ting T1lJF3Kc
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Ag adidas Kjøpe Iii 3 Grit rush Svart Evopower For Puma Cat Tricks Menn Sko 1 Å puma T3FK1ulJc5
Foto: Ola Viken Stalund
Adidas adidas Menn Skor tidsbegrenset hvit Kampanje Sko Sort Superstar Fotballsko Sokk Med adidas 35te bl yf76bg