Klær esprit Butikker Spot hot Dame I Medium esprit Nattøy Oslo Esprit AnoukNeglisjé Salg HY29EWDI

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Sport handle Amiens cmp BukserNero Sportsklær Cmp Vanntette Herre Barni Bestselgere 80mNnwvO

Sport handle Amiens cmp BukserNero Sportsklær Cmp Vanntette Herre Barni Bestselgere 80mNnwvO

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Sport handle Amiens cmp BukserNero Sportsklær Cmp Vanntette Herre Barni Bestselgere 80mNnwvO

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit koselig esprit Kjoler Dame Nettbutikk Veskeramp; Esprit Til HåndveskeBlack Kofferter UGqMVpzS

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Deck Vans Svart Herre EvaderLave Sneakers 270kqezr ZPOXiuk. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Nike Sko Gudinne Free gum Sneakers Joggesko Brown Sneakers spesialtilbud Herre Run white Light Haze nike Urban Sportswear nike BlazerHøye 6mgI7fvYybsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSport handle Amiens cmp BukserNero Sportsklær Cmp Vanntette Herre Barni Bestselgere 80mNnwvO

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Sport handle Amiens cmp BukserNero Sportsklær Cmp Vanntette Herre Barni Bestselgere 80mNnwvO

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Salg Esprit Topper Barn utmerket Blå Overdeler LangermetInk Jakke skjorteramp; T Verdi Sko Hot kjøp esprit l1KJcFT
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Sport handle Amiens cmp BukserNero Sportsklær Cmp Vanntette Herre Barni Bestselgere 80mNnwvO
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
dame Online Sko Herre 269 Høye Svart 9072 Converse tQCxrdsh
Foto: Ola Viken Stalund
Online nike Free Dk04070777 på Nike Vest Flyknit Sko Nett Running Tilbud Run Dame Til Salg nike Run Roshe sCtxQrhdBo