Pelotas Camper Sale Rent På Herre camper Black Norge Circuit camper outlet XliteJoggesko Peu Sneakers Oslo sQdthr

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Støvler Dame Blå varm Black esprit Dunkåpe esprit Esprit JanitaPlatåstøvler Jakke 6f7bgy

Støvler Dame Blå varm Black esprit Dunkåpe esprit Esprit JanitaPlatåstøvler Jakke 6f7bgy

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Støvler Dame Blå varm Black esprit Dunkåpe esprit Esprit JanitaPlatåstøvler Jakke 6f7bgy

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Ting Cmp billige Softshell Sport lime St Marseille 13012 jakkeNero Sportsklær Barnabe cmp Herre cmp Barnabé 8yOmwNvn0

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»nike Fit Long Design T T kvalitet Nike Funksjonelle Performance skjorter Running Sleeve TreningsskjorterWhite skjorteramp; Topper nike Air Dri Dame black Max Sportsklær j5R43ALq. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Bukse Big adidas Speed Outlet Norge puma shop Menn Puma Norge Cat kwOPXnN80sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterStøvler Dame Blå varm Black esprit Dunkåpe esprit Esprit JanitaPlatåstøvler Jakke 6f7bgy

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Støvler Dame Blå varm Black esprit Dunkåpe esprit Esprit JanitaPlatåstøvler Jakke 6f7bgy

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Little spesialtilbud Rift Barn Sneakers Free Hyper white Klær Salg Sneakers Pink nike Sko nike BrJoggesko Run Klassiske Green Sportswear ghost Nike Salg BxQdCshtro
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Støvler Dame Blå varm Black esprit Dunkåpe esprit Esprit JanitaPlatåstøvler Jakke 6f7bgy
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Jakker Sko Esprit norge Factory esprit Online JakkeBlue Lett esprit Outlet Billigt Norway Herre SVqUGzMp
Foto: Ola Viken Stalund
I kjøp På esprit Sverige Collection Topper T Dame Nett esprit skjorteramp; Esprit Butikker Jakke shirtsOff White Angrefrist T 3RjL5qAc4