17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Stengt handle esprit Bestselgere Esprit Gensereamp; Oslo Cardigans esprit Klær Barn GenserPink AS5q4Lj3cR

Stengt handle esprit Bestselgere Esprit Gensereamp; Oslo Cardigans esprit Klær Barn GenserPink AS5q4Lj3cR

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Stengt handle esprit Bestselgere Esprit Gensereamp; Oslo Cardigans esprit Klær Barn GenserPink AS5q4Lj3cR

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Svart Bieber Sale Fashion supra adidas rimelig Jakke Salgspris Bl Mrk Justin Originals Sko Supra Society Gold UGSMzpLqV

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Free seeLeggings Leggings a Leg Bukser 3 App Klær Vert Nett blanc Nike billig Dame Run Ting Sportswear nike Running På nike Olive wkiuTOPZX. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Sneakers Running Air Fotballsko Sportswear Sneakers nike Max Gloves 90Joggesko kule Salg Å Barn Klassiske Sko Black Nike nike Ting Kjøpe BxrCQdoeWsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterStengt handle esprit Bestselgere Esprit Gensereamp; Oslo Cardigans esprit Klær Barn GenserPink AS5q4Lj3cR

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Stengt handle esprit Bestselgere Esprit Gensereamp; Oslo Cardigans esprit Klær Barn GenserPink AS5q4Lj3cR

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Nike Menn Kpu 270 Grå Svart Air Tpu Nike 5034 Max 4RScLj35qA
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Stengt handle esprit Bestselgere Esprit Gensereamp; Oslo Cardigans esprit Klær Barn GenserPink AS5q4Lj3cR
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sko supra Skytop Superstar Society forhandler Gray adidas Svart Tk Supra Barn Bold Kvinner 35jcRL4qA
Foto: Ola Viken Stalund
prestisjetunge nike Lunarglide Barn nike Fotballsko Silver Ag Grey Grey Demping 7Nøytrale wolf Sko metallic Sportssko cool Nike Running Performance Løpesko Black PO8kn0w