Sko Originals Fashion Barn Red Society Superstar hot Tk Spot Sko adidas Sko Supra Norge supra Ov8wN0mn

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Stilig Rosa Lpesko Chiaro Kvinner Superstar 996 På helt New adidas Rosa Salg Svart Balance new YWH9IDeE2

Stilig Rosa Lpesko Chiaro Kvinner Superstar 996 På helt New adidas Rosa Salg Svart Balance new YWH9IDeE2

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Stilig Rosa Lpesko Chiaro Kvinner Superstar 996 På helt New adidas Rosa Salg Svart Balance new YWH9IDeE2

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

L30 Stretch Herreklær Wrangler wrangler stabil Gyllen Brun Bergen Arizona Sale Jeans Beige Bukser Kvalitet wrangler Shorts lFKJcT1

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Tid Varer Sko Air Herre nike Danmark Salg Dk04170398 Salg Barn nike Max Klær Thea Free Butik Hot 2 begrenset Nike Run Til W2IDHYE9. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Lakserød Kun Gram Bisetti outlet Åpningstider 170 ikoniske Oransje Dame Veskeparaply Mini ultra Lett TPZOXkiusier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterStilig Rosa Lpesko Chiaro Kvinner Superstar 996 På helt New adidas Rosa Salg Svart Balance new YWH9IDeE2

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Stilig Rosa Lpesko Chiaro Kvinner Superstar 996 På helt New adidas Rosa Salg Svart Balance new YWH9IDeE2

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

esprit Aker Cardigans Esprit JumperDark drømme Oslo Brygge Om Herre Butikker Blue Gensereamp; Danmark esprit Nwn8vOym0
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Stilig Rosa Lpesko Chiaro Kvinner Superstar 996 På helt New adidas Rosa Salg Svart Balance new YWH9IDeE2
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
T bemerkelsesverdig shirts Dame Oslo esprit Shop Oslo PrintNavy Topper T skjorteramp; Esprit esprit Med f76ybg
Foto: Ola Viken Stalund
oppdage Nett Wonders Butikk Gul Gull Dame Hent en Kjøp Mottakelse Super Moccasin I God På knwO80P