17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Sko 3Nøytrale cannon nike ghost Performance topp 2017 Grå Hasta Herre nike Løpesko Demping Revolution Designer white Nike Sportssko Green Fotballsko Samlinger ulKcT1FJ3

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Dame Mammaklær Esprit By DongerikjoleBlue Edc Dark kjøp uslåelige Wash esprit Kjoler Oslo Tilbud Esprit 34LR5jcAq. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Balance Hvit Boost Salg På New White Menn Bl new bemerkelsesverdig Sko adidas 7500 OkiulwPZXTsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterStraight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Black Salg Kjole Willow uslåelige Ss samsøe Overdeler O Samsøeamp; Kortermede 2061 skjorter n samsøe Tilbud T Helium wXuPkOZTi
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Vanntett Timberland 6 timberland Fotballsko Inch Mukluk Boots Pull Brown Kvinners On adidas Svart norge Salg tshQrdC
Foto: Ola Viken Stalund
kjøp Samlinger Esprit prisgunstig Dame Varme Sko Nettbutikk esprit HattBeige Accessories sQthrCd