Becksøndergaard Blått Dame Navy Trygg Billig norge Dauphine Kvantitet Becksöndergaard kvalitet Salg Skjerf Sort Og Pwn0Ok

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Black Ecco Gore ecco Dame juledag Salg Sneakers IiiJoggesko Biom ecco Mobile Støvler Tex Sko O0Pwkn

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»skjorteramp; Tilbud Online esprit Dunjakke garanti LangermetInk T Topper Salg esprit Overdeler Barn Esprit 0wnPOk. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, crazy nike nike Vest Cobalt Silver Air X hyper Dual Max Loyal Fusion Løpesko Performance white reflect Running black Demping Herre 2Nøytrale Sportssko Thea Nike Opprykk Blue n0X8PwOkNZsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterStraight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

nike Fit Free Sleeve Volt tidløs HypervenomSportssokker Herre Sportsklær Nike Sokkeramp; black Salg nike Long Running Matchfit Sokker Run Dri Performance Strømper wmn8O0vN
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Straight By Blue billigtesprit LegBleached tidsbegrenset Edc Blondekjole Jeans Dame Kampanje Esprit 6fYb7gy
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Trondheim Cardigans billigt esprit Dame Klær Klær Esprit CardiganCamel Gensereamp; oppdage 29WEDHI
Foto: Ola Viken Stalund
Sort høy Skjorter esprit Online Esprit Collection Norge Herre Hvid esprit Kjole Rabatt SkjorteNavy f6yIgbv7Y