17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Superstar Norge supra Sko billige Sko Svart Muska Skytop Red På Supra Ting Hvit Barn adidas kuiPXZ

Superstar Norge supra Sko billige Sko Svart Muska Skytop Red På Supra Ting Hvit Barn adidas kuiPXZ

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Superstar Norge supra Sko billige Sko Svart Muska Skytop Red På Supra Ting Hvit Barn adidas kuiPXZ

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Dunkåpe Esprit Langermet Kåpe Light T SetTopper Pink Overdeler element skjorteramp; Collection Barn esprit esprit DI2EW9H

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Adidas Herre 6106 R2 Rosa Army Green Outlet 773 Nmd Sko Boost f6gvY7yb. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Furylite Urban Princess Reebok uslåelige Graphic Damesko reebok Princess Outfit reebok Tilbud Classic Classics rdxWCBeQosier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSuperstar Norge supra Sko billige Sko Svart Muska Skytop Red På Supra Ting Hvit Barn adidas kuiPXZ

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Superstar Norge supra Sko billige Sko Svart Muska Skytop Red På Supra Ting Hvit Barn adidas kuiPXZ

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Herre dame Tilbud 6 Jordan Svart Air 7826 rød 326 Sko ONk8n0wPX
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Superstar Norge supra Sko billige Sko Svart Muska Skytop Red På Supra Ting Hvit Barn adidas kuiPXZ
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Adidas Svart adidas anerkjente Bukse Originals R2 Sko Nmd Adicolor Menn Menn bl Merkevarer adidas gul O8kXPn0w
Foto: Ola Viken Stalund
ecco norge Boots Salg Ecco ecco Vintersko Sko TildaSandaler Purple 2017 Åpne Barn Rabatt yIf76gvbYm