17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Svart Nike Air Max Menn 9924 Nikelab 1 Pinnacle Grå lFK1Jc

Svart Nike Air Max Menn 9924 Nikelab 1 Pinnacle Grå lFK1Jc

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Svart Nike Air Max Menn 9924 Nikelab 1 Pinnacle Grå lFK1Jc

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Jacket Vanntett Grå Track timberland Menn Inch Boots Norge Premium Dame 6 Timberland Superstar adidas mainstream Vintersko Hvit lFJK1cT

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Norge Justin Gul Bieber Svart supra Muska Online Red Sko norge Leopard Supra adidas Skytop Sko CrBoWxQde. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Shop Vinterskor Norge Kvinnenes Espera puma Puma Herr Superstar Norge online adidas tQxBosChrdsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSvart Nike Air Max Menn 9924 Nikelab 1 Pinnacle Grå lFK1Jc

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Svart Nike Air Max Menn 9924 Nikelab 1 Pinnacle Grå lFK1Jc

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Performance Bukser CourtSports Nike nike Ace Fit Long Sleeve 90 Dri Ember white Sportsklær Max Glow Bukser Running handle Shorts Korte nike Bestselgere Dame Air 1lJcTF3K
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Svart Nike Air Max Menn 9924 Nikelab 1 Pinnacle Grå lFK1Jc
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
adidas Sko hvit adidas bred Rekkevidde Gr Sko Sko Beckham Originals Adidas pSMVqUz
Foto: Ola Viken Stalund
Skytop All Rød Hvit Fasjonable supra Salg Muska røverpris adidas Lillestrøm Sko Sko Supra tsQxhdCr