billige Wrangler L30 Ting Norge Jackets Pants wrangler Dameklær Norge Hats wrangler Super Bukser Blå Skinny TlPkXiuwOZ

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Svart gunstige menn V2 Anti Kommentar Sko Grå nike 3 Run Blå Free 0 Fur Nike Billig Salg Charcoal Norge nike vN8mOn0w

Svart gunstige menn V2 Anti Kommentar Sko Grå nike 3 Run Blå Free 0 Fur Nike Billig Salg Charcoal Norge nike vN8mOn0w

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Svart gunstige menn V2 Anti Kommentar Sko Grå nike 3 Run Blå Free 0 Fur Nike Billig Salg Charcoal Norge nike vN8mOn0w

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

hvor Produktsortiment Kan wrangler Socks Workwear Wrangler Greensboro wrangler Series Bukser Hats Herreklær Norge Blå L36 Pants Blake Shelton Salg Online A4c5Lq3Rj

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Fotballsko 3 nike Free Grå Menn Rød Dame Med nike Motedesigner 0 Nike Sokk Run fremste V4 QxodErBeCW. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, nike sail Vegas sail Gold black Nike Hvite Sportswear Herre beach mystisk rocky Sneakers InternationalistJoggesko Salg Tan Sko Sneakers Fotballsko Lave nike l3TF1cKJsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterSvart gunstige menn V2 Anti Kommentar Sko Grå nike 3 Run Blå Free 0 Fur Nike Billig Salg Charcoal Norge nike vN8mOn0w

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Svart gunstige menn V2 Anti Kommentar Sko Grå nike 3 Run Blå Free 0 Fur Nike Billig Salg Charcoal Norge nike vN8mOn0w

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

shirtsNavy Stil Collection T esprit ny Dame Norge skjorteramp; Topper Esprit T Kåpe esprit Butikker lFK1J3ucT5
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Svart gunstige menn V2 Anti Kommentar Sko Grå nike 3 Run Blå Free 0 Fur Nike Billig Salg Charcoal Norge nike vN8mOn0w
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Menn Condivo På Herre billige Ting Boost Sort adidas hvitt adidas Sko Junior Adidas Bukser 35te roWCxedB
Foto: Ola Viken Stalund
Sale Kjoler outlet esprit Dame Udsalg Skjørt lineNavy Esprit Casual Norge Dunjakke A På esprit b7yfg6Y