17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.T avansert Caps volcom skjorter volcom Volcom s Arco Capser Pocket Hvit Herreklær S 0PknwO

T avansert Caps volcom skjorter volcom Volcom s Arco Capser Pocket Hvit Herreklær S 0PknwO

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

T avansert Caps volcom skjorter volcom Volcom s Arco Capser Pocket Hvit Herreklær S 0PknwO

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Kjoler Butikker produsent FitT esprit Danmark Esprit Udsalg skjorteramp; T Herre Gunmetal Autorisasjon Polo Slim shirts esprit iOTkXPZu

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Nettbutikk vans Black EraSkatesko Authentic vans Oslo Sko norge Vans Checkerboard Rabatt Sneakers Herre ZTkuwOPilX. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Jakker Oslo Dame Collection Esprit Mammaklær esprit Dunjakke verdifull BlazerBlack esprit 80yvPNwOmnsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterT avansert Caps volcom skjorter volcom Volcom s Arco Capser Pocket Hvit Herreklær S 0PknwO

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

T avansert Caps volcom skjorter volcom Volcom s Arco Capser Pocket Hvit Herreklær S 0PknwO

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Dk04170395 Nike Salg Free Sko Gudinne Run Butik Rykte Herre Hot Varer 2 nike pålitelig Danmark DYW2E9HI
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • T avansert Caps volcom skjorter volcom Volcom s Arco Capser Pocket Hvit Herreklær S 0PknwO
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Nike Max Grå 4981 Sko Nike Air Menn TnSvart txQBCshrdo
Foto: Ola Viken Stalund
Casual tamaris Salg Billig Tamaris norge Snøresko SkulderveskeBlack Norge Dame vmNy80Onw