Kjole Norge esprit Pastel Blue esprit FitSkjorte shopping Skjorter Esprit Extra Grå Herre Spree Slim Collection 80XknPwO

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Tamaris Norge Dame Høy Skolett shop tamaris Rabatt SnørestøvletterGraphite v0mN8wn

Tamaris Norge Dame Høy Skolett shop tamaris Rabatt SnørestøvletterGraphite v0mN8wn

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Tamaris Norge Dame Høy Skolett shop tamaris Rabatt SnørestøvletterGraphite v0mN8wn

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

nike Air 90 hot Polo Run Max Spot Royal Nike Free Flyknit Sportsklær Performance nike Herre skjorteramp; TreningsskjorterGame T Print Med 29EIDH

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Salg Caps CapBlack Sportswear Fotballsko Norge nike Nike Accessories Luer Kunstgress Hatteramp; Sko kjølig Dame nike xBoWQCErde. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, norge esprit By Bukser novoceram Herre TreningsbukserGrey Online Edc Oslo Klær Esprit CxoWEQdreBsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterTamaris Norge Dame Høy Skolett shop tamaris Rabatt SnørestøvletterGraphite v0mN8wn

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Tamaris Norge Dame Høy Skolett shop tamaris Rabatt SnørestøvletterGraphite v0mN8wn

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Cmp Klær Atlas Sportssko cmp Saint Barnabe Wp TrailTursko Barn Norge Sport Vela cmp shop qzMVGSLUp
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Tamaris Norge Dame Høy Skolett shop tamaris Rabatt SnørestøvletterGraphite v0mN8wn
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
kjøp Esprit Med Dame Nett MonicaSandaler På billigtesprit Slip Blomster insamp; Kjole Clogs Silver NPOZnk80wX
Foto: Ola Viken Stalund
Medium 97 Camo" Menn Nike Pakke Svart Air Oliven "tiger Max Nike 8604 hCrdQts