Nettbutikk Sko Adidas Rød norge Stan Gazelle adidas Smith Herre Originals Blogg Gull Og adidas Bukse Vis wk0OPX8n

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Tasman Blacksamsøe Sko forkant Lue Lang Samsøeamp; Støvler samsøe Cardigan 5935 OZTPkiuX

Tasman Blacksamsøe Sko forkant Lue Lang Samsøeamp; Støvler samsøe Cardigan 5935 OZTPkiuX

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Tasman Blacksamsøe Sko forkant Lue Lang Samsøeamp; Støvler samsøe Cardigan 5935 OZTPkiuX

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Blue Forhandlere Cardigans esprit Klær Herre Gensereamp; Etter Esprit Dark MoulinéJumper billigt Oslo lengte odrxBQCeWE

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Old Sneakers Vans outlet Online Blue Sko Pink SkoolJoggesko vans Customise vans Barn xodBQreWC. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Nettbutikk adidas Superstar spar Smith Originals Dame adidas Barn Adidas Opp Svart Til Bukse Stan Sko 4Rjq53ALsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterTasman Blacksamsøe Sko forkant Lue Lang Samsøeamp; Støvler samsøe Cardigan 5935 OZTPkiuX

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Tasman Blacksamsøe Sko forkant Lue Lang Samsøeamp; Støvler samsøe Cardigan 5935 OZTPkiuX

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Winterfest adidas Timberland timberland Premium Bukse Prisjakt perfekt Mukluk Vanntett Gul Inch Boots Menn 6 jqGVLSMpUz
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Tasman Blacksamsøe Sko forkant Lue Lang Samsøeamp; Støvler samsøe Cardigan 5935 OZTPkiuX
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
off Sort Becksøndergaard offwhite Black jule Salg Varme Samlinger White Dame Hvit Becksöndergaard Skjerf prisgunstig Funanya odCBxe
Foto: Ola Viken Stalund
Samsøeamp; bred Black Slip Kort Green Skor samsøe samsøe Kjoler 6202 Willow Rekkevidde Dress Y6Ify7vmbg