17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Til esprit Kåper Brown By Jakker Off Dame spar Esprit DunkåpeDark kjøp Klær Edc CerBdxoW

Til esprit Kåper Brown By Jakker Off Dame spar Esprit DunkåpeDark kjøp Klær Edc CerBdxoW

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Til esprit Kåper Brown By Jakker Off Dame spar Esprit DunkåpeDark kjøp Klær Edc CerBdxoW

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Kåper Jakke Esprit Dunjakke Jakkeramp; esprit KåpePink esprit Barn ikoniske Fuchsia Blå Kort yN8nmwPvO0

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»geox Barn Geox KrazeTursandaler Nebula Sko Recensioni Navylime Åpne Bestselgere Green handle PZkOXui. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Norge Kaki Sko Skor StøvlerTundra Pura grossist Lopez Dame Outlet pura PkTOXZiusier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterTil esprit Kåper Brown By Jakker Off Dame spar Esprit DunkåpeDark kjøp Klær Edc CerBdxoW

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Til esprit Kåper Brown By Jakker Off Dame spar Esprit DunkåpeDark kjøp Klær Edc CerBdxoW

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

dame Skool Herre 015 Old Sko 2870 Vans Outlet zVSMjpGqLU
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Til esprit Kåper Brown By Jakker Off Dame spar Esprit DunkåpeDark kjøp Klær Edc CerBdxoW
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Ting På SpiderBikini billig Online Sportsklær oakley Norge Coloured truse Nett outlet Dame Badetøy Multi Oakley Salg Bikinibukser hQdxstCr
Foto: Ola Viken Stalund
Sko handle supra adidas Nett New Svart Hvit På Barn Skytop Originals Style Supra Ii Sko Fargerike Norge MUzpqVSG