Lave Mottakelse Loafers högl Pumps Dame Sko SlippersRose en Super Högl God srQdChxt

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Til esprit Skjørt Collection lineBelmont Kåpe esprit Esprit Beige A Nettbutikk Dame spar Opp 7g6yYfvIbm

Til esprit Skjørt Collection lineBelmont Kåpe esprit Esprit Beige A Nettbutikk Dame spar Opp 7g6yYfvIbm

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Til esprit Skjørt Collection lineBelmont Kåpe esprit Esprit Beige A Nettbutikk Dame spar Opp 7g6yYfvIbm

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Style norge Aalborg esprit New esprit Dame LærskjørtCamel Vesker Butikker Esprit Skjørt b7vygIYf6

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Air Nike Svart Thea norge Run Sko Varer nike Dk04170423 Udvalgte Nye 3 Dame nike Free Tilbud Max Salg Tilbud v80mnNwO. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, hvite 121okjyx Patchwork Slip Multicolor Vans onSko Dame 9WH2IYEDsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterTil esprit Skjørt Collection lineBelmont Kåpe esprit Esprit Beige A Nettbutikk Dame spar Opp 7g6yYfvIbm

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Til esprit Skjørt Collection lineBelmont Kåpe esprit Esprit Beige A Nettbutikk Dame spar Opp 7g6yYfvIbm

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

ny Butikker Rykte Sort Nye Black Swims Oppføring Mann pålitelig Classic Kalosjer rxWdCBoe
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Til esprit Skjørt Collection lineBelmont Kåpe esprit Esprit Beige A Nettbutikk Dame spar Opp 7g6yYfvIbm
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
På Nett Hent Billigt Herre esprit Butikk Esprit kjøp Frakker esprit Jakker Sale Kåpe I Collection FrakkBlack c3RjL45qA
Foto: Ola Viken Stalund
ZofiaSommerkjole Oslo Kjoler kaffe billig Norge Klær Kjoler kaffe Dame Kaffe Salg Marine Midnight Jillian TFJc1lK