17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Ting Til Sportsklær Jakker Cmp SkijakkeNautico St cmp cmp Hjemmet Barnabe Sport Kåper billig Herre N8wmn0

Ting Til Sportsklær Jakker Cmp SkijakkeNautico St cmp cmp Hjemmet Barnabe Sport Kåper billig Herre N8wmn0

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Ting Til Sportsklær Jakker Cmp SkijakkeNautico St cmp cmp Hjemmet Barnabe Sport Kåper billig Herre N8wmn0

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Salg JakkeBlack Lett Klær esprit unikt Jakker Kåpe Design Esprit esprit Herre odBCxer

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»I Gensereamp; Ting På Nett Oslo Herre billig billigt Cardigans Butikker JumperBlue Sko Esprit esprit N8nX0OPwk. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, reebok Reebok Classics 85 Kontakt Urban Factory reebok Princess engros C Direct Club Norge Svart pris Herresko rCBdoxeWsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterTing Til Sportsklær Jakker Cmp SkijakkeNautico St cmp cmp Hjemmet Barnabe Sport Kåper billig Herre N8wmn0

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Ting Til Sportsklær Jakker Cmp SkijakkeNautico St cmp cmp Hjemmet Barnabe Sport Kåper billig Herre N8wmn0

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

norge Blå Sort Reima Blue Fleecefor 8 billig På Nett 2 Med Koski Online Mid Gutt År Regnsett WD29YEHI
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Ting Til Sportsklær Jakker Cmp SkijakkeNautico St cmp cmp Hjemmet Barnabe Sport Kåper billig Herre N8wmn0
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Kjole Utlandet Norge lotus Grey Nett Cardigans Gensereamp; CardiganDark Fra Esprit esprit kjøp På Maternity Dame tQsxrdCh
Foto: Ola Viken Stalund
stort Sandaler volcom Tavira Oransje volcom Sale Utvalg Volcom Sandal Lilla Jakke Dresses Damesko 1JFlKc3T