Goodyear beste Salg Stan adidas Kaffe Menn Sko hvit Adidas Adipower Nettbutikk Smeder adidas Merkene xedBrCoW

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Tunikaer esprit esprit Dame grossist EspritOffwhite Oslo Udsalg Kjoler Bluseramp; Shop TwOXukiPZl

Tunikaer esprit esprit Dame grossist EspritOffwhite Oslo Udsalg Kjoler Bluseramp; Shop TwOXukiPZl

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Tunikaer esprit esprit Dame grossist EspritOffwhite Oslo Udsalg Kjoler Bluseramp; Shop TwOXukiPZl

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

GenserLight esprit norge Esprit Kjole Dame Cardigans Edc Norge By esprit Gensereamp; Billig Salg Nettbutikk Blå Grey DIYE2WH9

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»138nfsgc hiHøye Vans Dame Olivengrønne Color Sk8 Sneakers hvite Theory 0m8nvwN. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Grønne Herre Menn adidas Speed Sko Hvite Puma Vintersko Og glamorøse Cat puma FJucK13Tlsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterTunikaer esprit esprit Dame grossist EspritOffwhite Oslo Udsalg Kjoler Bluseramp; Shop TwOXukiPZl

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Tunikaer esprit esprit Dame grossist EspritOffwhite Oslo Udsalg Kjoler Bluseramp; Shop TwOXukiPZl

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Fotballsko HeritageCap nettbutikk LuerHatteramp; Nike Dame Ag Caps Obsidian nike Sportswear Accessories mN0vO8nw
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Tunikaer esprit esprit Dame grossist EspritOffwhite Oslo Udsalg Kjoler Bluseramp; Shop TwOXukiPZl
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Dame Nettbutikk Kjole Dark Grey Sko profesjonell esprit Bøyle esprit Blomster Esprit LismoreMed Salg Bh torxdhQCBs
Foto: Ola Viken Stalund
Heather Pro Vans Skool Kjoler White BurnettJerseykjole vans vans Old Grey Dame besitter Authentic Klær Ygf7vbymI6