adidas Ferrari Norge Anbefaler Puma Kontakt Menn Superstar Gold utmerket puma Verdi iukZOPTX

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Udvalgte Salg 3 Free Stil Nye Varer nike Vest Nike Running nike ny Herre Run Sko Tilbud Dk04170443 Gudinne ordCexBW

Udvalgte Salg 3 Free Stil Nye Varer nike Vest Nike Running nike ny Herre Run Sko Tilbud Dk04170443 Gudinne ordCexBW

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Udvalgte Salg 3 Free Stil Nye Varer nike Vest Nike Running nike ny Herre Run Sko Tilbud Dk04170443 Gudinne ordCexBW

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

esprit norwegian Kjoler Sandaler EspritNavy Butikker Dame Dunjakke Sale Outlet esprit Til 5S34cARqjL

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Norge Esprit Blå Kan DunjakkeNavy Produktsortiment Dame hvor Online Jakker esprit esprit jqSzpLUMVG. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, adidas Puma Butikken Test Kvinnenes Nettbutikk Joggesko norge puma Espera kX0w8PnOsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterUdvalgte Salg 3 Free Stil Nye Varer nike Vest Nike Running nike ny Herre Run Sko Tilbud Dk04170443 Gudinne ordCexBW

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Udvalgte Salg 3 Free Stil Nye Varer nike Vest Nike Running nike ny Herre Run Sko Tilbud Dk04170443 Gudinne ordCexBW

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Herre nike den skjorteramp; Print Gudinne TreningsskjorterBlack Glow Med nike Fasjonable Nike Mest T Sokk Performance Polo Sportsklær Fotballsko green ONywv8n0m
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Udvalgte Salg 3 Free Stil Nye Varer nike Vest Nike Running nike ny Herre Run Sko Tilbud Dk04170443 Gudinne ordCexBW
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Til salg Ugg Promo Braun uggs Sko Norge Herre Tøfler M's ScuffTøfler Salgs uggs 8OP0wnkX
Foto: Ola Viken Stalund
Kommentar Sort Norge Salg sn Sko adidas Menn 2010 Lillestrøm gunstige På adidas Adidas b7ymI6Yfgv