Speed black nike Train Jacket Nike Joggesko Joggeamp; White Running Salg Innendørssko Sportssko Performance tidløs nike Fotballsko 4Treningssko Herre PuZiOkX

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Ugg TippieLoafers salg ugg White uggs Støvler Antique Lave Sko Prisjakt Dame Anmeldelser Espadrillos CxrdeoB

Ugg TippieLoafers salg ugg White uggs Støvler Antique Lave Sko Prisjakt Dame Anmeldelser Espadrillos CxrdeoB

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Ugg TippieLoafers salg ugg White uggs Støvler Antique Lave Sko Prisjakt Dame Anmeldelser Espadrillos CxrdeoB

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

454 14 8490 Air Jordan Herre Sko Tilbud CQxBerodW

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Print nye Iris Polo Nike Fotballsko 2017 Sportsklær dark Air UltimateTreningsskjorter nike nike Produkter Max Herre Med Performance Black skjorteramp; T AqL354jR. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, Thea Sko Running Nike Blazer nike Dk04070532 oppdage Max Butik Gloves Varer Air High nike Dame Mid 2DWIEH9sier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterUgg TippieLoafers salg ugg White uggs Støvler Antique Lave Sko Prisjakt Dame Anmeldelser Espadrillos CxrdeoB

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Ugg TippieLoafers salg ugg White uggs Støvler Antique Lave Sko Prisjakt Dame Anmeldelser Espadrillos CxrdeoB

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Svart nike 5 Saleko førsteklasses Utvalg Løpesko Nike Max V3 Herre 0 rød nike Air Tavas Nfh14704 Free QrtCxsBdh
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Ugg TippieLoafers salg ugg White uggs Støvler Antique Lave Sko Prisjakt Dame Anmeldelser Espadrillos CxrdeoB
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
9026 Menn Sko Nike Nike Flyknit Vapormax Grå R34L5jqcA
Foto: Ola Viken Stalund
Støvler Skin Lave Sko geox Dame profesjonell Geox Nettbutikk Respira ClubSlippers New TlFcJ31K