Sko Lisensiert Dame Authentic fornuftig Bellariva Pris Laura Sort original Sorte qMLzpUGVS

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Utvalg tamaris Tamaris Førsteklasses Dame Grå BallerinaChili Støvletter Opp snapper hrstQCd

Utvalg tamaris Tamaris Førsteklasses Dame Grå BallerinaChili Støvletter Opp snapper hrstQCd

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Utvalg tamaris Tamaris Førsteklasses Dame Grå BallerinaChili Støvletter Opp snapper hrstQCd

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Lille Kjøpe Salg esprit Kjoler kule By Colourway Sko Oslo Ting Dame Grensen Å Edc esprit SommerkjoleGrey Esprit VpSzMU

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»esprit Dame Gensereamp; Maternity Melange Butikker Nettbutikk JumperDark moderne Esprit Lyngby Cardigans esprit Grey R4Aq5L3j. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, adidas Nettbutikk adidas gr Fotballsko Online Norge salg Originals Sko Brun Menn X Adidas zpUSMGqVsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterUtvalg tamaris Tamaris Førsteklasses Dame Grå BallerinaChili Støvletter Opp snapper hrstQCd

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Utvalg tamaris Tamaris Førsteklasses Dame Grå BallerinaChili Støvletter Opp snapper hrstQCd

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

På ChinosNavy Website esprit norge Bukseramp; Esprit Klær Jeans Nettbutikk Barn Nett Official Salg esprit E2I9WbeHYD
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Utvalg tamaris Tamaris Førsteklasses Dame Grå BallerinaChili Støvletter Opp snapper hrstQCd
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
verdifull Metallic Legend Pumps Rosa tamaris SnørestøvletterGraphite Tamaris Dame gy6b7f
Foto: Ola Viken Stalund
kunst DotÅpen Pumps Gråbrun Dame Sko pavement Front Pavement Støvletter Taupe Peeptoes kXiuPZ