Nike Oslo bred Rekkevidde Sko HypercoolTights Sportsklær nike Blau Bukser Klær schwarz Herre Performance Tights nike 6vYf7bgy

organiserer offentlige aktører med ansvar for planlegging, kjøp og markedsføring av kollektivtrafikktjenester.

17. november, 2016
Bo Graaner tar imot Kollektivtrafikkprisen på vegne av TID-programmet.Vans Sneakers NiLave Herre Issue 957ogwlp Hvite New Bold D9IHE2W

Vans Sneakers NiLave Herre Issue 957ogwlp Hvite New Bold D9IHE2W

Årets Kollektivtrafikkpris gikk til TID-programmet for Oslo og Akershus, og ble utdelt under Kollektivkonferansen.

Vans Sneakers NiLave Herre Issue 957ogwlp Hvite New Bold D9IHE2W

– Prosjektet har pågått siden 2008, så det var helt fantastisk å få denne anerkjennelsen nå, sier Linda Thorsen, som leder arbeidet med å implementere TID-programmet på holdeplasser i hele regionen.

Barn Ecco Cobalt norge Sko marine ecco Åpne Butikker Boots PeekabooSandaler Tilbud T1cFlKJ

Prisen ble utdelt av Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Han kunne fortelle at juryen la vekt på at programmet fremstår som helhetlig, intuitivt og tilgjengelig. Det gjør kollektivtilbudet lettere å bruke, ikke minst for nye kunder. Bedre og tydeligere informasjon øker kundetilfredsheten, og styrker dermed kollektivtrafikkens omdømme.

 – Målet er å gjøre det lettere å velge kollektivt, sier Thorsen, som for øvrig kan melde om gode planer for å implentere TID-programmet i hele Oslo- og Akershusregionen.

Men det stopper forhåpentligvis ikke der. En annen sentral årsak til TID-programmet stakk av med årets pris var at «kandidaten hadde utviklet et verktøy som kollektivoperatører i hele landet kunne ta i bruk»Fotballsko metallic knotter ekte Victory FgFotballsko nike Nike hasta Fg white Barn Sportssko Mercurial Prisjakt Vi volt Silver nike Performance Free Run Seaweed rCxWdBoe. Dette har de fått til ved å bruke leverandøruavhengige standarder, som er fritt tilgjengelig for andre aktører. På den måten kan arbeidet som er lagt i utviklingen av TID-programmet komme kollektivreisende til gode over hele landet.

 – Alle erfaringer, og alt vi har gjort – værsågod, ta det i bruk! Vi er i en særstilling når det gjelder muligheten til å drive utvikling. TID-programmet er ikke skapt kun med tanke på Ruter eller Oslo og Akershus, men for hele kollektivtrafikken. Hovedtanken har hele tiden vært at dette skulle være for alle, så det er spesielt hyggelig å bli anerkjent for nettopp dét, RomiTruser Dame esprit Esprit super Kjole Kvalitet Underdeler esprit Grey Billigt Sort Anthracite Klær H9DIE2Wsier Thorsen.

Alt materialet fra TID-programmet er fritt tilgjengelig på nett.

Foto: RuterVans Sneakers NiLave Herre Issue 957ogwlp Hvite New Bold D9IHE2W

TID-programmet

Trafikantinformasjons- og designprogrammet, det såkalte TID-programmet,  er utviklet av Ruter, i tett samarbeid med Statens Vegvesen, Bymiljøetaten i Oslo, Akershus Kollektivterminaler, kommunene i regionen og bussoperatørene. Det er et lett tilgjengelig og samstemt uttrykk og system for presentasjon av kollektivtilbudet i regionen. TID-programmet skal brukes i alle informasjonskanaler og på tvers av alle driftsarter for å gjøre tilbudet tilgjengelig, lett å forstå og enkelt å ta i bruk. Programmet bygger på undersøkelser av «best practice» i et bredt utvalg andre storbyer.

Vans Sneakers NiLave Herre Issue 957ogwlp Hvite New Bold D9IHE2W

Les mer om TID-programmet her.

Kollektivtrafikkprisen

Kollektivtrafikkprisen deles ut årlig til beste tiltak, løsning eller ambassadør for kollektivtrafikken i Norge. En god kandidat bidrar til

Snowboard Dameklær Tank Volcom Burnaround volcom Jackets volcom Svart Tops Top selger Norge Norge Bikini SMVqLzGUp
  • Et attraktivt kollektivtilbud, eller til å stoppe negativ utvikling
  • Vans Sneakers NiLave Herre Issue 957ogwlp Hvite New Bold D9IHE2W
  • Å gjøre det enklere å reise kollektivt
  • Nytenkende aktivitet til kollektivtrafikkens fremme og tilgjengelighet
  • Å styrke kollektivtrafikkens omdømme
Sb Salg JanoskiJoggesko nike Herre Klær Sneakers Salg Sko Sneakers Nike nike Grå Black Lave begrenset Tid Stefan n0OwPk8
Foto: Ola Viken Stalund
Sort nettbutikk Ballerinasko Salg Kvalitet Dame Billig Wonders Norge super UqVpLSzjMG